Rustic Étterem

A Rustic Étterem a Félixfürdő üdülőhely közepén található. A 15 évnyi tapasztalattal a vendéglátás terén, minden tudásunkat arra forditjuk hogy a vendégeink kiváló szolgáltatásban részesüljenek a Rustic Étterem részéröl. A gazdag és változatos menü kínálat valamint az olasz és a román hagyományos honyha mind a vendégeink izlését szolgálják.


»
A kapacitásunk, 40 férőhely az étteremben és 200 férőhely a két teraszon.

»
A gyerekek részére egy játszóhelyiséget biztositunk amely televizióval, játszó asztalkával és székekkel, egy játszó házikóval és külömböző játékokkal van felszerelve azért hogy a kicsik is jól érezzék magukat.

»
A hűvös tavaszi és őszi estéken kültéri melegitőkkel tesszük meghitté és kellemessé a nálunk töltött időt a család vagy a barátok társaságában.

»
A meleg nyári nappalokon és estéken a kültéri hűtők (párásitók) biztositanak kellemes hőmérsékletet hogy igazán élvezni tudja a teraszok általl bitositott hangulatos étkezést és egyuttlétet.

»
Minden hétköznap hétfőtöl péntekig 19-23 között egy élő zenekar gondoskodik a hangulatos estékröl.

»
A bank, Visa,Visa Electron, Master Card és Maestro kártyákkal való fizetés megkiméli vendégeinket a faradságos bank automata kereséstöl.

»
Az ingyenes WIFI hozzáféres a teraszokon és az étteremben lehetőséget ad arra hogy a reggeli tea vagy kávézás közben megnézze az elektonikus postafiókját, vagy egyszerüen csak szörföljön a neten.