Restaurantul rustic

Restaurantul Rustic este situat in mijlocul statiunii balneoclimaterice Baile Felix. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul gastronomic, ne-am concentrat toate cunostintele dobandite de-a lungul anilor, pentru a va oferi,  prin Restaurantul Rustic, servicii de buna calitate, un meniu bogat si diversificat, cu specific traditional-romanesc si italian.


»
Avem o capacitate de 40 de locuri in interior si 2 terase de vara cu o capacitate de 200 de locuri

»
Pentru familiile cu copii, va oferim un loc de joaca amenajat cu televizor, masuta cu scaune, casuta pentru copii, masinute si tot felul de jucarii, pentru linistea dumneavostra, atunci cand serviti masa.

»
Pentru serile racoroase de primavara si toamna, va punem la dispozitie un nou concept de incalzire exterioara de terasa (ecologica, prevazuta cu infrarosu) pentru a putea petrece cateva ceasuri in natura, intr-un cadru placut, alaturi de familie si prieteni.

»
Pentru zilele si serile calduroase de vara, instalatiile de racorire a teraselor (prin umidificarea aerului) va vor crea un mediu si o atmosfera racoroasa, astfel incat sa va bucurati de tot confortul de care aveti nevoie atunci cand serviti masa.

»
Pentru a intregi o atmosfera cat mai placuta, va oferim un program de muzica LIVE,de Luni pana Vineri,intre orele 19.00 – 23.00.

»
Plata cu carduri bancare Visa,Visa Electron, Master Card si Maestro va scuteste de neplacerea de a cauta in statiune bancomate functionale pentru a retrage banii necesari achitarii notei de plata.

»
Accesul WIFI gratuit (parola se gaseste la bar) atat in restaurant cat si pe terase,va da posibilitatea ca in timp ce va savurati cafeaua de dimineata, sa va verificati e-mailul sau pur si simplu sa navigati pe internet.