Restaurantul Rustic

Restaurantul Rustic

Restaurantul Rustic este situat în mijlocul staţiunii balneoclimaterice Bâile Felix. Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul gastronomic, ne-am concentrat toate cunoştinţele dobândite de-a lungul anilor, pentru a vâ oferi, prin Restaurantul Rustic, servicii de bunî calitate, un meniu bogat şi diversificat, cu specific tradiţional-românesc şi italian.

Avem o capacitate de 40 de locuri în interior şi 2 terase de vară cu o capacitate de 200 de locuri

Pentru familiile cu copii, am amenajat un loc de joacă cu televizor, măsuţă cu scaune, căsuţă pentru copii, maşinutţ şi tot felul de jucării, pentru distracţia celor mici, atunci când serviţi masa.

Pentru serile răcoroase de primăvară şi toamnă, vă punem la dispoziţie un nou concept de încălzire exterioara de terasa (ecologică, prevazuta cu infraroşu) pentru a putea petrece momente frumoase într-un cadru plăcut, alaturi de familie şi prieteni.

Pentru zilele şi serile călduroase de vară, instalaţiile de răcorire a teraselor (prin umidificarea aerului) vă vor crea un mediu şi o atmosferă răcoroasă, astfel încât să vă bucuraţi de tot confortul de care aveţi nevoie atunci când serviţi masa pe terasă.

Pentru a întregi o atmosferă cât mai plăcută, vă oferim un program de muzică LIVE, de luni până vineri, între orele 19.00 – 23.00.

În contextul crizei generate de COVID-19, sănătatea clienților este o prioritate pentru noi și le oferim posibilitatea plăţii cu cardurile bancare Visa, Visa Electron, Master Card si Maestro.

Accesul WIFI gratuit (parola se gaseşte la bar) atât în restaurant cât şi pe terase, vă dă posibilitatea ca în timp ce vă savuraţi cafeaua de dimineaţa, să vă verificaţi e-mailul sau pur si simplu să navigaţi pe internet pentru clipe şi mai plăcute petrecute in cadrul Restaurantului Rustic.